Petak, 18 Travanj 2014 11:56

Za umirovljenike i građane pržene girice

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

HSU PRIPREMIO USKRSNI DOMJENAK U PJEŠAČKOJ ZONI  -

POŽEGA – Članovi Gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika Požega na veliki petak zaželjeli su svim svojim članovima i građanima grada Požege sretan Uskrs te sve počastili prženim giricama i vinom. U požeškoj pješačkoj zoni okupilo se mnoštvo građana koji su prihvatili sa oduševljenjem akciju koju već po koji put organiziraju umirovljenici HSU.
IMG 7745„Ajde na ribu kod nas“, ima za svakoga, a više bi se mi Slavonci trebali hraniti ribom, ne stalno kulenom i kobasicama. Pripremili smo stotinjak porcija ribica i vina tako da građani mogu s noge pojesti i popiti. Nismo zaboravili ni na one najmlađe, našu djecu za koje smo pripremili slatka uskrsna čokoladna jaja – sa smješkom na licu rekao je Branimir Šćulac, predsjednik ŽO HSU Požeško-slavonskog.
U pješačkoj zoni svoj štand sa uskrsnim ukrasima, suvenirima i proizvodima koje su izradili članovi udruge na likovnim i drugim radionicama postavila je i Udruga „MI“.
 Štand sa domaćim uskrsnim kolačima postavio je i GKUD Požega, čije članice su pokazale da su osim u folkloru vrsne i kod pripravljanja ukusnih domaćih kolača.
 Sve postavljene štandove obišli su gradski čelnici, gradonačelnik Vedran Neferović sa svojim zamjenicima Darkom Puljašićem i Mariom Pilonom, zaželjevši svima sretne i ugodne blagdane Uskrsa.