Subota, 09 Srpanj 2016 22:48

Druženje članova HDSSB-a uz roštilj i sportske igre na jezeru Boroviku

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

BOROVIK – Tradicionalno godišnje druženje članova Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje održano je ove subote, 09. srpnja na već prokušano dobroj lokaciji, jezeru Borovik u općini Drenje, nedaleko Đakova. Druženju je nazočilo preko 1.000 članova HDSSB-a, a nazočilo je kompletno čelništvo stranke na čelu s predsjednikom stranke Draganom Vulinom i utemeljiteljem HDSSB-a Branimirom Glavašem. Nazočili su i Zoran Vinković, Vladimir Šišljagić, Krešimir Bubalo, Dinko Burić, Josip Salapić, Ivan Drmić, Karlo Šatvar, uz predsjednike i rukovodstva županijskih organizacija pet slavonskih županija.

Nije ovo bio skup s političkim govorancijama nego isključivo druženje članova, uz sportske igre, od pikada, bele, odbojke na pijesku, skakanja u vrećama i povlačenju užeta, što je posebno bilo interesantno jer su se natjecale i ženske ekipe, uz naravno mnogo navijača. Za sve sudionike osigurana je hrana i piće, ukusan roštilj a za dobru zabavu zaduženi su tamburaši.

Požešku slavonsku županiju zastupalo je preko 150 učesnika koji su na druženje došli s dva autobusa i privatnim automobilima, a predvodila ih je Josipa Miličević. Natjecateljske ekipe su odnijele i nekoliko medalja, 2. mjesto ženska ekipa u povlačenju užeta, i 2. mjesto mlada ekipa u skakanju u vrećama.

Tekst/foto: Vladimir Protić