Banner 750x94 cestitke 1,3

bilburger

Breadcrumbs

Srijeda, 07 Kolovoz 2019 09:15

Župan Tomašević ugostio zlatnog rukometaša Mislava Obradovića

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

POŽEGA - Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević ugostio je zlatnog rukometaša hrvatske rukometne reprezentacije, mlađeg kadeta Mislava Obradovića. Na prijemu kod župana s Mislavom bili su prisutni njegova majka i načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević. 

Mislav Obradović rođen je u Jakšiću, rukomet je krenuo trenirati u osnovnoj školi, a njegov prvi trener u Požegi bio je Hrvoje Jurković. Mislav je rekao da njemu najviše zahvaljuje na svemu jer ga je “otkrio” i trenirao dugo godina. Nakon prijelaza u Bjelovar, nastavio je školovanje tamo kao i treninge za RK Bjelovar. Član je zlatne hrvatske mlađe kadetske reprezentacija koja je na Europskom olimpijskom festivalu mladih (EYOF) u Bakuu osvojila zlato.

-  Tamo su vrhunski treneri, pravi smo tim i ispunili smo naš prvi cilj od mnogih koji su pred nama i uzeli zlato u Bakuu. Rado bih zaigrao opet u Požegi, no želja mi je jednog dana zaigrati u A reprezentaciji ali i da dosegnem samu svjetsku pozornicu sa svjetskim klubovima. Mladima bih poručio da sve što želite i za što se trudite, iako ponekad pomislite da je nedostižno, samo vjerujte u sebe i rezultat neće izostati te nikada nemojte prestati sanjati.”– rekao  je Mislav Obradović.

Na europskom uspjehu mladom rukometašu čestitao je i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

- Želim čestitati na promociji  požeško-slavonskog sporta posebno rukometa. Zlatna medalja na Europskom prvenstvu veliko je priznanje i čast mi je što kao župan mogu primiti ovako izvrsnog mladog sportaša koji dolazi s naših prostora. S vjerom kako se neće zaustaviti već nastaviti dalje jer siguran sam kako je u ovaj uspjeh Mislav uložio puno truda i kako stremi dalje biti sudionik i svjetskih rukometnih zbivanja – naglasio je župan Tomašević te poželio Mislavu puno sreće na sportskom i životnom putu te da se vrati s još puno medalja. Župan je uručio i financijsku potporu te obećao daljnju podršku u njegovoj karijeri.