Ponedjeljak, 30 Prosinac 2019 10:31

Seminar i polaganje za pojaseve Karate do kluba Požega

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

Tradicionalno pri završetku godine članovi Karate do kluba Požega održavaju seminar i polaganje za pojaseve, a ove godine je sve održano u Školskoj sportskoj dvorani u Pleternici.

"S obzirom da imamo sekciju kluba i u Pleternici, a prema Statutu seminar i polaganje za pojaseve imamo dva puta godišnje, nastojat ćemo da jednom polaganje bude u Požegi, a jednom u Pleternici.Ovim putem zahvaljujem i ravnatelju pleterničke škole Hrvoju Galiću na ustupanju dvorane kako za ovaj seminar tako i za redovite treninge. Od samih početaka rada u Pleternici od ravnatelja Galića smo dobili veliku podršku jer je i njegov cilj da se djeca što više bave sportom,ali i da im se ponudi što više raznih sportskih aktivnosti"-rekao nam je trener kluba Zdenko Oroz.

Na seminaru i polaganju bilo je 40 polaznika što djece što odraslih,od 5 do 40 godina "svi su uspješno položili jer smo imali dobru pripremu koja je trajala preko mjesec dana"-ističe trener Oroz i zahvaljuje i svim roditeljima ,obiteljima koji su bili na samoj završnici te uveličali samo polaganje ,a kasnije i prigodno druženje.

Klub s radom kreće s početkom rada škole, a treninzi u Pleternici će i dalje biti ponedjeljkom i petkom od 19 do 20 sati.