Utorak, 03 Siječanj 2012 02:03

Osvojio i turnir na Floridi

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

NOVO ISKUSTVO MLADOG TEA PANDŽIĆA IZ AMERIKE  -

POŽEGA – Nakon trotjednog boravka u Americi naša mlada teniska nada, igrač u klasi do 14 godina Teo Pandžić vratio se obogaćen novim iskustvima, novim znanjima, ali i sa velikim peharom. Teo je putovao s ekipom Hrvatskog teniskog saveza u poznatu tenisku akademiju Bollettieri na Floridi, a igrao je i na nekoliko međunarodnih turnira koji su se održavali u Miamiju. Njegov odlazak na tu prekomorsku turneju potpomogao je i grad Požega.Teo_Pandi

- Boravili smo u teniskom kampu IMG Bollettieri akademija gdje smo se pripremali i trenirali. Nastupio sam i na četiri međunarodna teniska turnira tamo na Floridi, gdje su sudjelovali igrači iz cijelog svijeta. Tako sam igrao i na poznatom turniru Orange bowl, a posebno sam zadovoljan svojom igrom na Casely international turniru, gdje sam osvojio prvo mjesto u kategoriji do 14 godina – rekao nam je po povratku iz Amerike Teo Pandžić. Prije toga morao je pobijediti jednog Rusa, dva Amerikanca i jednog Japanca.

Teu se kako kaže, osobno dopao i boravak na Floridi, ali i njihov život, posebno blaga klima, topli dani s umjerenim temperaturama. Malo su djeca i mladi debeljuškasti, jer se hrane isključivo brzom hranom. Mogao bih tamo i živjeti, brzo bi se privikao, kaže Teo, zadovoljan s novim, međunarodnim iskustvima.