Ponedjeljak, 31 Ožujak 2014 10:13

2. HRL - sjever muški - 18. kolo

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Odlično drugo poluvrijeme

 POŽEGA – BROD 33:26 (16:15)
POŽEGA – Dvorana Grabrik. Gledatelja 500. Suci Lušić i Uglik (oba Vinkovci).
POŽEGA: Čosić, Jurić, Jurković 8, Raguž 6, Balenović, Blagojević, Nekić 6, Franjić, Grgurić, Rajić, Mršić 1, Didić 5, Šimić 5, Galić 1, Štetić 1. Trener Dario Anić.
BROD: Sertić, Halajko, Borevković, Koppi, Janjić 3, J. Sarić, Prskalo, Matičević 6, Mitrović, Bubalo, Poznanović, Filipović 2, Okružnik 8, Rašić 3, M. Sarić. Trener Danijel Halajko.
Rukometaši Požege su došli do zaslužene pobjede u "lokalnom" derbiju protiv Broda, iako na početku utakmice igra domaćih igrača nije obećavala ništa dobro. Brođani su sve do pred kraj prvog poluvremena imali aktivni rezultat i njihova prednost je u jednom trenutku iznosila čak pet pogodaka prednosti (12:7). Što se utakmica bližila kraju prvog poluvremena igrači Požege su stizali prednost Broda, da bi u 30 minuti pogodcima Raguža i Šimića od minus 1 prvi puta došli do vodstva od 16:15. Od početka drugog poluvremena igrači Požege su krenuli silovito i požrtvovno i nisu ispuštali teško stečenu prednost. Gosti su i u drugom poluvremenu pružali dobar otpor domaćim igračima, ali vrlo raspoloženi Rajić bio je dobra potpora suigračima, koji su punili mrežu nekadašnjeg klupskog kolege Bubala sada na vratima Broda. Desetak minuta prije kraja susreta Požega je imala prednost od čak šest pogodaka (28:22) i u više navrata igrači su dobili aplauz na otvorenoj sceni dobro popunjene dvorane Grabrik. Na kraju utakmica je završila s pobjedom Požege od sedam pogodaka razlike 33:26 potpuno zasluženo, a za pohvaliti je igru cijele momčadi koja je pokazala da ima određenog potencijala za korak više.