Subota, 18 Veljača 2012 11:55

Stopostotni odaziv prvoligaša

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

NA PREKRASNOM OBJEKTU NK DINAMO U VIDOVCIMA ODRŽAN JE PLENUM KLUBOVA 1. ŽNL  -

POŽEGA – Na vrlo lijepo uređenom objektu NK Dinamo u Vidovcima održan je Plenum klubova Prve ŽNL Požeško slavonske županije. Plenumu su se odazvali svih 16 predstavnika klubova, što se može zaključiti da su svi zainteresirani za nastavak natjecanja u proljetnom dijelu prvenstva bez obzira na poteškoće vezane uz financije i vremenske uvjete.

Kako su izvješća povjerenika za natjecanje, disciplinskog suca i povjerenika za suđenje dostavljena klubovima nisu se čitala, a nije bilo ni diskusije oko proteklog dijela prvenstva što navodi na zaključak da su predstavnici klubova bili zadovoljni s provođenjem natjecanja i odlukama rukovodstva natjecanja. NOGOMET_PLENUM2

Na prijedlog povjerenika za natjecanje Ivana Bunjevca odlučeno je da će proljetni dio prvenstva krenuti 3. i 4. ožujka, da bi prvenstvo završilo 3. lipnja uz igranje jednog kola preko tjedna 9. svibnja, zbog kvalifikacija za ulazak u Treću HNL Istok i Europskog nogometnog prvenstva.

Drugo kolo kupa Županije odigrati će se 25. i 26.veljače u koliko budu dozvoljavali vremenski uvjeti, a ako ne budu odrediti će se novi termin.

Izvučeni su parovi 2. kola kupa, a sastaju se: Kaptol: Kaptol – Papuk (Velika), Pakrac: Hajduk – Dinamo (Rajsavac), Sulkovci: Sulkovci – Mladost (Pavlovci), Jakšić: Jakšić – Eminovci. Slavonija (Požega) je slobodna. (J.Neferović)