Ponedjeljak, 15 Rujan 2014 09:43

Poraz u Bjelovaru

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL - istok - 5. kolo

 BJELOVAR – SLAVONIJA 4:1

 BJELOVAR – Gradski stadion. Gledatelja 150. Sudac Vargović (Virovitica).

 STRIJELCI: 1:0 – Pušić (30), 2:0 – Habek (38), 3:0 – M. Bošnjak (62), 4:0 – Rukavina (85), 4:1 – Golik (90).

 BJELOVAR: Gavranović, Stanković, Habek, Pušić, Tominac, Maras, Orač, Katić, Mlinarić (od 46. Jakšinić), Nađ, (od 57. D. Vinković), M. Bošnjak (od 81. Rukavina). Trener Petar Bošnjak. 

 SLAVONIJA: Bošnjak, Pavelić (od 66. Žafaranić), Jan Neruda (od 46. Kalić), Tomić, Josip Neruda, Vukoja, Golik, Plešić, Jakešević, Novak (od 54. Včelik), Zlomislić. Trener Ninoslav Parmaković .

Slavonija je doživjela svoj četvrti poraz u pet kola. U Bjelovaru domaćin je od početka utakmice krenuo vrlo agresivno s željom da pokuša što prije doći do pogotka i pobjede kako bi se opravdao za vrlo visok poraz u Vukovaru u 4. kolu. Slavonija je uspjela zatvorenijom igrom sačuvati svoja vrata sve do 30. minute, a tada je iz velike gužve gdje se lopta odbijala od jednih i drugih igrača po ocjeni suca ipak prešla gol crtu i vodstvo domaćih 1:0. Novi pogodak domaćina u 38. minuti više je plod sreće nego znanja. Iz blatnjavog kaznenog prostora Tomić izbija loptu, koja zahvaća domaćeg igrača te se odbija do Habeka koji plasira u mrežu. U drugom poluvremenu još dva pogotka Bjelovara, a Slavonija je imala samo jednu priliku koju Včelik nije iskoristio. Počasni pogodak postigao je Golik u posljednjoj minuti susreta. Slavonija nije odigrala niti približno borbeno kao u susretu protiv Podravine, no na žalost niti njeni protivnici nisu toliko bolji koliko pokazuje rezultat, a što će trener Parmaković napraviti da se to promjeni ostaje da se vidi u narednih sedam dana do susreta protiv Virovitice u Požegi, koji se igra subotu s početkom u 16,30 sati.