Ponedjeljak, 06 Listopad 2014 10:21

Od početka vodstvo

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

RUKOMET MUŠKI: 2. HRL – sjever - 2. kolo  -

 POŽEGA – GAREŠNICA 30:23 (19:9)

 POŽEGA – Dvorana Grabrik. Gledatelja 200. Suci Uglik i Lušić (oba Vinkovci).

 POŽEGA: Gelenčir, Stipanović, Mršić, Balenović 3, Blagojević, Tomičić 7, Bubalo, Grgurić 8, Šimić 1, Đuroković, Franjić, Didić 4, Raguž 6, Galić 1. Trener Dario Anić.

 GAREŠNICA: Jelić, Ivanić 2, Barić 1, K. Slukan 3, Rakovac 2, Mrkalj 1, Kelečić 1, Kohek 1, Jančik, Mamić 7, S. Slukan 5. Trener Matija Baotić.

 Od početka susreta momčad Požege je u utakmicu ušla vrlo disciplinirano i borbeno. Odličnom igrom u obrani nije dozvolila gostima da se razmašu i eventualno prirede neugodno iznenađenje. Već u otvaranju Požega je napravila seriju od 5:1 i dala do znanja tko je gazda u Grabriku. Nakon brzo ostvarene prednosti igrači Požege su se malo opustili i Garešnica to koristi i primiče se na samo 2 pogotka zaostatka (7:5). To je ujedno bio i najmanji zaostatak na utakmici, a nakon toga prednost igrača Požege je rasla i na odmor se otišlo s deset pogodaka prednosti za Požegu. U drugom poluvremenu domaći igrači nastavljaju s dobrom igrom u obrani a u tome im je pomagao vrlo raspoloženi vratar Bubalo i jedan dio utakmice Požega je imala prednost od 12 do 14 pogodaka.
U posljednjih desetak minuta utakmice trener Požege Dario Anić šalje na parket gotovo kompletnu postavu od mladih igrača, što koristi Garešnica i uspijeva smanjiti prednost domaćina i na kraju zaključiti utakmicu s sedam pogodaka zaostatka što je za njih prihvatljiv rezultat.