Ponedjeljak, 16 Ožujak 2015 14:43

Težak poraz Slavonije

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL - istok - 18. kolo -

 MLADOST (A) – SLAVONIJA 4:0

 ANTIN- Stadion Paža. Gledatelja 200. Sudac: Zeko – Pivač (Osijek).

 STRIJELCI: 1:0 – Lovrić (38), 2:0 – Filipović (50), 3:0 – Stojanović (56), 4:0 – Maras (90).

 MLADOST (A): Pintarić, Maras, Stojanović, Lovrić, Kuzmić, Creovski (od 79. Čaić), Kujundžija, Filipović (od 68. Ivanković), Severović, Andričević (od 62. Knezović), Jančić. Trener Milan Janković.

 SLAVONIJA: Vasić, Pavlić, Jan Neruda, Lujić, Tomić, Darmopil (od 66. Novinc), Žiška (od 76. Včelik), Martinović, Ivanović, Plešić (od 46. Jo. Neruda), Romštein. Trener Ninoslav Parmaković.

 Nogometaši Slavonije nisu uspjeli u Antinu ostvariti željeni rezultat. Bez obzira na očekivanja vratili su se kući s četiri pogotka u mreži. Domaćin je krenuo vrlo agresivno i nizao je napad za napadom, a Slavonija se branila. Njihova igra po bokovima s centaršutevima dala je rezultata i obrana Slavonije je prvi puta savladana u 38. minuti. Nakon odmora domaćin je vrlo brzo postigao i drugi pogodak, pa treći i nakon toga je Slavonija nešto aktivnije krenula no za bilo kakvu promjenu rezultata bilo je kasno. U posljednjim trenucima utakmice Mladost je u četvrti puta zatresla mrežu Vasića i to je bio kraj utakmice. Slavonija je ponovno razočarala i igrom i rezultatom.

Tekst: J. Neferović Foto: arhivska fotografija