Ponedjeljak, 23 Ožujak 2015 10:03

Ponovno poraz

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL - istok - 19. kolo -

 PODRAVINA – SLAVONIJA  1:0

LUDBREG – Igralište Ludbreg. Gledatelja 150. Sudac Malvarec (Ferdinandovac).

STRIJELAC: 1:0 – Belovari (79).

PODRAVINA: Bilandžić, Vađunec, Belovari, Tarandek, Sabol, Stipanović, Bartolec, Piskač (od 90. Kvezić), Žmuk (od 56. Hlišć), Sabol (od 56. Novačić), Malec. Trener Slobodan Sudec.

SLAVONIJA: Rezo, Pavelić, Jan Neruda, Lujić (od 82. Včelik), Tomić, Josip Neruda, Podobnik, Martinović, Ivanović, Plešić (od 51. Darmopil), Kalić (od 64. Žiška). Trener Ninoslav Parmaković.

CRVENI KARTON: Josip Neruda (80).

Slavonija je odigrala utakmicu u Ludbregu u svom poznatom "ritmu" i s gostovanja iz Ludbrega vratila se praznih ruku. U četiri proljetna kola Slavonija je uknjižila samo dva boda što sigurno ne može zadovoljiti baš nikoga. Koliko god tražili opravdanja za ovakav učinak igrača, teško ga je pronaći i očito da netko mora upravi reći istinu što se događa u svlačionici, jer rezultati su više nego mizerni. Jedini pogodak domaćin je postigao u 80. minuti nakon nesretnog odbijanca. Slobodni udarac s oko 16-17 metara Rezo je nogom uspio obraniti šut kojeg je uputio Belovari, iako baš nije imao dobar pregled i nakon toga odbijena lopta udara u Tomića i završava u mreži. Do kraja utakmice ostalo je još desetak minuta i možda se moglo nešto učiniti da se izjednači rezultat. No pojedinci ne bi bili dosljedni sebi da se ne "pokažu" pa je tako Josip Neruda zbog dvije javne opomene u 80. minuti morao van iz igre i tim gestom je "pomogao" da se pokuša izjednačiti rezultat. Slavonija je utakmicu završila s deset igrača. Momčad je do sada osvojila nešto manje od 30% bodova što očito više brine sve u klubu osim igrača.

Tekst: J. Neferović Foto: arhivska fotografija