Ponedjeljak, 13 Travanj 2015 10:17

Pobjeda s pola snage

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

RUKOMET MUŠKI: 2. HRL - 19. kolo -

 POŽEGA – NEXE 2        39:31 (20:13)

POŽEGA – Dvorana Grabrik. Gledatelja 200. Suci Emanović i Mikić (oba Štivica).

POŽEGA: Ćosić, Raguž 5, Grbeš 2, Balenović 2, Blagojević 3, Tomičić 7, Bubalo, Grgurić 8, Šimić 4, Đuroković 3, Galić 5. Trener Dario Anić.

NEXE 2: M. Dundović 2, Žiška, Popović 1, Ivanković 4, Mrnjavčić 1, Knežić 5, Vulić 4, Rinčić, P. Dundović 2, Baričević 1, Hajmiler 5, T. Dundović 3, Bolanča, l. Vešligaj 2. Trener Matko Zrilić.

Susret između Požege i Nexe 2 protekao je u apsolutnoj dominaciji iskusnijih rukometaša Požege. Gosti su na početku utakmice iskoristili malo opušteniji ulazak u utakmicu rukometaša Požege i stekli  vodstvo od 4:2. No vrlo brzo su se domaći rukometaši uozbiljili i rezultat se vrtoglavo mijenjao u korist domaćih igrača. Vratar Bubalo je bio na visini zadaće i gotovo svaki puta kada je obranio napad gostiju, Požega je poentirala i to se osjetilo na rezultatu. Na odmor se otišlo s prednosti Požege od 7 pogodaka. U drugom poluvremenu prednost Požege je bila i 13 pogodaka, no mladi rukometaši Nexe 2 se nisu predavali. U zadnjih petnaestak minuta utakmice i jedna i druga momčad je igrala bez čvrste obrane, što je dalo priliku da se postigne relativno puno pogodaka. Trener domaćih Dario Anić dao je priliku mlađim igračima za određenom minutažom, pa su gosti uspjeli do kraja utakmice smanjiti razliku na 8 pogodaka. U redovima Požege istakli su se osim vratara Bubala, Grgurić i Tomičić.

Tekst: J. Neferović Foto: Alen Protić