Petak, 27 Svibanj 2016 11:16

Limači Hajduka iz Pakraca pobjednici nogometne lige

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

LIGA LIMAČA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE -

VIDOVCI – Jučer su odigrana posljednja dva kola Limača Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije na nogometnim terenima NK Dinamo Vidovci. Buduće mlade nogometne snage pokazale su borbenost na sportskom terenu iza koje bi se mogle sakriti i one starije generacije i ugledati se na njih kako se boriti i doći do željene pobjede. Igra puna žara u želji za pobjedom išla je na ruku malim pakračkim nogometašima Hajduka koji su ovogodišnji sezonski prvaci. Na drugom mjestu je momčad Sloge iz Trenkova dok su treće mjesto zauzeli mali nogometaši Slavije iz Pleternice.

Onima koji su zauzeli prva tri mjesta, pakračanima, trenkovčanima i pleterničanima, poznati naši vrhunski nogometaši s ovih prostora Matej Mitrović i Gabrijel Boban, okitili su svoje mlade kolege zlatnim, srebrnim i brončanim medaljama dok je prvacima uručen i pehar.

Inače u ligi Limača Požeško-slavonske županije natječu se još i klubovi iz Kaptola, Velike, Jakšića, Kuzmice, Vidovaca, Pavlovaca i još jedne ekipe pakračkog Hajduka, koja ima dvije momčadi na natjecanjima.

Do samog završetka na današnjim utakmicama prvak je bio neizvjestan na kojima je ipak momčad pakračkog Hajduka izborila prvo mjesto.

Na završetku natjecanja svim nogometašima i njihovim trenerima zahvalio se povjerenik za natjecanje Limača Damir Bognar poželjevši što bolje osobne uspjehe svakom mladom nogometašu kako bi uspjeli poput Mateja Mitrovića i Gabrijela Bobana u nogometnoj karijeri koji su krenuli s nogometnih terena iz ovih krajeva.

Tekst/foto: pozega.eu