Ponedjeljak, 04 Srpanj 2016 10:55

Sudjelovalo oko 500 djece iz 14 klubova

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

1. MEĐUNARODNI TURNIR U NOGOMETU „KAPTOL KUP 2016“ -

KAPTOL - Škola nogometa Kaptol bila je domaćin 1. međunarodnog turnira u nogometu "Kaptol kup 2016" u kategoriji mlađih pionira, limača i limačića. Sudjelovalo je 14 klubova iz Požeško-slavonske županije i Brodsko-posavske županije te gosti iz susjedne Bosne i Hercegovine ekipa Škole fudbala „Prijatelji“ iz Bosanskog Broda. Na turniru je bilo prijavljeno 28 ekipa što je uistinu velik broj djece i za svaku pohvalu organizaciji.

U kategoriji mlađih pionira prvo mjesto pripalo je baš gostima iz Bosne i Hercegovine Školi fudbala „Prijatelji“, drugo mjesto osvojila je ekipa NK Graničar iz Brodske Varoši, a treće mjesto ekipa NK Mladost iz Pavlovaca. Ekipa Škole nogometa Kaptol osvojila je prvo mjesto u kategoriji limača, druga je bila ekipa NK Tim osvježenje iz Kuzmice dok je treće mjesto zauzela ekipa Škole nogometa Batrina. U kategoriji limačića prvo mjesto osvojila je Škola nogometa općine Bukovlje, drugo mjesto pripalo je ekipi NK Marsonia iz Slav. Broda i treće mjesto NK Mladost iz Pavlovaca.

- Zaista smo ponosni, zadovoljni i sretni što smo uspjeli organizirati ovako veliki turnir gdje nas je u tri dana posjetilo puno naših prijatelja iz raznih prijateljskih klubova. Na kraju možemo reći da smo zadovoljni jer su zadovoljni sudionici kako gostoprimstvom tako i organizacijom, dobrim uvjetima i naravno kvalitetom nogometa jer su sudjelovale stvarno jake ekipe - kazao je Krunoslav Pranjić, voditelj Škole nogometa Kaptol.

Tekst: A. Protić Foto: Škola nogometa Kaptol