Utorak, 26 Studeni 2019 12:50

Advent u Požegi - od 30. studenog do 31. prosinca

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

POŽEGA - Koncerti, kazališne predstave, radionice, sajmovi samo su dio bogate ponude ovogodišnjeg, zasigurno najbogatijeg Adventa u Požegi. Najviše oduševljenja među našim sugrađanima, posebice onim najmlađima, zasigurno će izazvati klizalište koje će i ove godine biti smješteno na Sportsko – rekreacijskom centru kao dio „Slavonske božićne bajke“, a otvara se 6. prosinca. Advent u Požegi pod sloganom „Kad Požega zasvjetluca“ predstavili su danas na konferenciji za novinare gradonačelnik Požege Darko Puljašić i direktorica Ureda TZ Grada Požege Silvija Podoljak.

9c02282dcc44d8c1f5404695939c53ac 2 XL- Volim reći da nam dolazi najljepši mjesec u godini, mjesec u kojem smo svi ispunjeni ljubavlju i veseljem i kada se najviše okrećemo onima koju su nam najvažniji, našim bližnjima. Kao i svake godine, Grad Požega i turistička zajednica pripremili su puno lijepih događanja, od klizališta do božićnog sajma na nekoliko lokacija. Pozivam vas da ovaj mjesec budemo dobri jedni prema drugima, da se volimo i družimo te zajedno provedemo ovaj Advent u Požegi. - rekao je gradonačelnik Puljašić.

Advent u Požegi predstavila je direktorica Ureda TZ Grada Požege Silvija Podoljak.

- Očekuje nas pedesetak događaja u sljedećih mjesec dana. Tu su koncerti, izložbe i radionice koje organiziraju naše ustanove – Gradski muzej, Gradsko9c02282dcc44d8c1f5404695939c53ac 3 XL kazalište, Glazbena škola, Požart, Udruga turističkih vodiča, Zavod za javno zdravstvo i mnogi drugi. Pozivam vas da u što većem broju posjetite Advent u Požegi. - poručila je Podoljak.

Program Adventa pogledajte ovdje.