Petak, 24 Studeni 2023 12:15

Najavljen program "Adventa u Požegi" sa odličnim koncertima i klizalištem za najmlađe

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA - Ovogodišnji koncept „Adventa u Požegi“ koji će trajati od 2. prosinca do 7. siječnja temelji se na kulturnoj, zabavnoj i glazbenoj ponudi, te uključivanju lokalne zajednice u osmišljavanje programa. Požega će tijekom adventskih dana postati mjesto susreta, druženja, stvaranja novih uspomena i istinskog blagdanskog ugođaja kojeg vam donosi bogatim programom namijenjenim svim uzrastima, u samom centru našeg grada, u parku Pod gradom i na prostoru bivšeg atletskog stadiona.

U program Adventa uključili smo sve naše ustanove u kulturi – Gradsko kazalište Požega, Gradsku knjižnicu i Gradski muzej Požega, Glazbenu školu, Požeški športski savez, brojne udruge i mnoge, mnoge druge.

Službeni program počinje 2. prosinca paljenjem prve adventske svijeće na Trgu svete Terezije, nakon večernje svete mise, dok će u 19,30 sati uslijediti svečano otvorenje ovogodišnjeg Adventa i klizališta koje će svojim nastupom uveličati talentirana mlada glazbenica Mia Raguž, uz nastup Požeških mažoretkinja i Plesnog studija Marine Mihelčić. Potom će nam se predstaviti najmlađi polaznici UO Plesne radionice Ilijane Lončar s prigodnim blagdanskim programom, a zatim slijedi nastup Big Banda Požega, odnosno njihovo božićnog sastava, okupljenog za tu prigodu, s Brunom Oberan Bošković i Goranom Boškovićem, pjevačem grupe Fluentes.

Kada je riječ o klizalištu, ono će biti na prostoru bivšeg atletskog stadiona, a cijena ulaznice ove godine, zahvaljujući Gradu Požegi i Požeškom sportskom savezu, iznosit će 1 euro.

Cijeli program ovogodišnjeg Adventa dostupan je online putem QR koda koji će se moći pronaći na našim letcima, plakatima, kao i na samim lokacijama održavanja adventskih aktivnosti, kao i na službenoj web stranici Turističke zajednice i društvenim mrežama. Također će biti dostupne i adventske knjižnice na brojnim lokacijama u gradu.

Pozivam sve da od 2. prosinca poprate brojne sadržaje iod srca zahvaljujem svima koji su sudjelovali u stvaranju ovog programa. Službeni plakat PNG