Nedjelja, 24 Prosinac 2023 10:07

MI "udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju" upućuje čestitku i zahvalu svima koji su im pomogli u radu

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Kako je sezona blagdana pred nama, razmišljamo o prošloj godini i značajnim suradnjama koje smo imali. U duhu zahvalnosti izražavamo našu iskrenu zahvalnost za vašu kontinuiranu podršku i partnerstvo.

Ovog Božića prisjećamo se velikog  utjecaja koji smo zajedno izvršili u životima djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom  kroz naše zajedničke napore. Vaša predana podrška  donijela je radost, nadu i značajnu  promjenu onima kojima je to najpotrebnije.

U duhu blagdana  želimo  izraziti našu najdublju zahvalnost i poslati tople želje vama i vašem timu. Neka ovo blagdansko vrijeme bude ispunjeno radošću, ljubavlju i trenucima zajedničke sreće s vašim najdražima.

Dok željno očekujemo prilike i izazove koje nadolazeća godina može donijeti, veselimo se nastavku naše suradnje i stvaranju još veće razlike u životima djece kojoj služimo.
Hvala vam što ste bili dio našeg putovanja. Želimo vam sretan Božić i Novu godinu ispunjenu blagostanjem, dobrim zdravljem i radošću koja proizlazi iz pozitivnog utjecaja na svijet.

MI " udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju"
Hrvatskih branitelja 11a,  34000 Požega