Utorak, 12 Studeni 2019 10:19

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

Provaljeno u trgovinu

U noći sa nedjelje na ponedjeljak 10./11. studenoga 2019. u mjestu Velika u Ulici Stjepana Radića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovinu u vlasništvu zadruge iz Jakšića i otuđio alkoholna pića, cigarete i novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prijavila prijevaru

U ponedjeljak 11. studenoga 2019., policijskim službenicima je prijavila 53-godišnjakinja s područja Pleternice da je u kolovozu ove godine s muškom osobom, također s područja Pleternice, dogovorila kupovinu PVC stolarije prilikom čega mu je dala novčani iznos od preko 30 tisuća kuna s dogovorenom isporukom od 7 do 15 dana. Budući da stolarija nije isporučena, niti joj je vraćen novac smatra se prevarenom i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedene prijave.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U ponedjeljak 11. studenoga 2019. oko 10.25 sati u mjestu Kukunjevac u Ulici Franje Filipovića, 76-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom slovenskih nacionalnih oznaka, uključivao se u promet, a da prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje prilikom čega je udario u teretni automobil marke „Mercedes“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 35-godišnjak i koji se kretao nepropisnom brzinom. Uslijed udara osobni automobil je odbačen na kolni ulaz gdje je došlo do udara u metalni stup reklame i u drvenu ogradu u vlasništvu 69-godišnjaka. Protiv 76-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog nepropisnog uključivanja u promet, dok je 35-godišnjaku izdano izvješće o počinjenom prekršaju zbog nepropisne brzine.
U vremenu od 10.35 do 12 sati za sav promet je bila zatvorena županijska cesta ŽC 4236 i promet se odvijao obilaznim pravcima.