Četvrtak, 27 Kolovoz 2020 10:04

Tri prometne nesreće tijekom protekla 24 sata i naplaćena kazna vozaču zbog startanja i namjerne škripe kotačima

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

U srijedu 26. kolovoza 2020. oko 11.40 sati na lokalnoj cesti Vasine Laze-Vidovci, 32-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom kojemu je bila pridodana poluprikolica nije se kretao skupom vozila na sredini kolnika već više desnom rubu te je uslijed lošeg makadamskog dijela ceste došlo do propadanja kotača te slijetanja u provaliju i prevrtanja. 32-godišnjem vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna.

Istoga dana, oko 19.05 sati u mjestu Jakšić, 30-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,54 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine naletio je u kočenju na stražnji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 41-godišnjakinja koja je smanjila brzinu kretanja vozila zbog skretanja udesno. Protiv 30-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici sv. Roka.

Ugrožavao promet

U srijedu 26. kolovoza 2020. oko 23 sata u mjestu Kuzmica, 19-godišnjak je ugrožavao promet na način da je prilikom upravljanja osobnim automobilom naglo povećavao brzinu i proklizavao kotačima te mu je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.