Petak, 28 Kolovoz 2020 10:42

Tri prometne nesreće od kojih su u dvije vozači napustili mjesto događaja

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

 Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U četvrtak 27. kolovoza 2020. oko 15.30 sati u Pakracu u Ulici križnog puta, 70-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka, uključivao se u promet s parkirališta vožnjom unatrag, a da nije propustio sva vozila, te je s daskama koje je prevozio u prtljažnom prostoru i koje su virile van udario u bočni dio osobnog automobila marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 26-godišnjak koji je u tom trenutku nepropisno pretjecao automobil kojeg je prethodno uz rub kolnika zaustavila 38-godišnjakinja. Protiv 70-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog nepropisnog uključivanja u promet i izazivanja prometne nesreće, dok protiv 26-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog nepropisnog obilaženja.

Istoga dana, oko 15.30 sati u Industrijskoj ulici u Velikoj, na željezničkom cestovnom prijelazu, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom naletio na polubranik iako su bili upaljeni svjetlosno zvučni znaci koji upozoravaju da će se uređaj za zatvaranje prometa početi spuštati. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao i policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Također jučer, u razdoblju od 20.40 do 21.30 sati u mjestu Vidovci u Ulici Vilima Korajca, na parkiralištu, 19-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, udarila je u osobni automobil marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 46-godišnjak. Nakon udara 19-godišnjakinja je napustila mjesto događaja te su je policijski službenici naknadno pronašli i protiv nje slijedi prekršajni nalog.