Ponedjeljak, 31 Kolovoz 2020 10:50

Proteklog vikenda 6 prometnih nesreća

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

U petak 28. kolovoza 2020. oko 15.05 sati u Požegi u Dubrovačkoj ulici, 84-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, iz zasad neutvrđenih okolnosti vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika te nastavio vožnju po nogostupu gdje je došlo do udara prednjim dijelom vozila u parkirani osobni automobil marke „Opel“ koji je od siline udara odbačen na parkirani osobni automobil marke „Volkswagen“. Protiv 84-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

U subotu 29. kolovoza 2020. oko 17.15 sati u mjestu Paka, 51-godišnjio vozač koji je upravljao motociklom marke „Yamaha“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja ulijevo sletio je motociklom na putnu bankinu, a potom u putni kanal. U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestu Kaptol u Ramanovačkoj ulici, u Pleternici na Trgu hrvatskih branitelja, u mjestu Crkveni Vrhovci i u Pakracu u Ulici Ivana Gundulića, dok je jedan bijeg s mjesta prometne nesreće zabilježen u Pleternici na Trgu hrvatskih branitelja.

foto: ilustracija