Srijeda, 09 Rujan 2020 09:01

Alkoholizirani 44-godišnjak pravio nered pa "spremljen" na triježnjenje, pronađen bicikl bez vlasnika

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

37-godišnjak narušavao javni red i mir u Lipiku, 44-godišnjak u Požegi

U utorak 8. rujna 2020., oko 8.30 sati, na parkirališnom prostoru u Ulici Ante Starčevića u Lipiku,  37-godišnjak je narušavao javni red i mir na način da je pljunuo na 49-godišnjaka.

Istoga dana, oko 19.20 sati, u Požegi, u ulici dr. Franje Tuđmana, 44-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,08 promila, je na ulici vikao i galamio, a kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U Požegi bicikl bez vlasnika

U utorak 8. rujna 2020., u dopodnevnim satima, u ulici Osječkoj u Požegi,  policijski službenik je pronašao ostavljen bicikl nepoznatog vlasnika. Kako se nije mogao utvrditi vlasnik, bicikl je prevezen u prostorije policije, te se poziva vlasnik ili druge osobe koje mogu dati korisne informacije o biciklu marke „TPG“ da pristupi u prostorije policije kako bi preuzeo bicikl ili kontaktira policijske službenike na telefon 192.