Breadcrumbs

Srijeda, 16 Rujan 2020 11:12

Ukradeni lješnjaci i mobitel, pronašli pušku i streljivo, nepropisno izlazio s parkirališta pa udario u dva automobila

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Dvije krađe na području općine Velika

U utorak, 15. rujna 2020., policijskim službenicima je prijavila 53-godišnjakinja, da je u razdoblju od 13. kolovoza do 12. rujna 2020., nedaleko mjesta Antunovac, sa površine zasađene lješnjacima, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio veću količinu plodova lješnjaka u vlasništvu OPG-a sa tog područja.

Jučer je također prijavio 42-godišnjak, da je 14. rujna 2020., u večernjim satima u Velikoj, iz prostorija sportskog kluba, njegovom sinu otuđen mobitel.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu u Požegi, zbog počinjenih kaznenih djela „Krađa“.

Na području općine Brestovac, kod 41-godišnjaka, nađena puška i streljivo

U utorak, 15. rujna 2020., policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražili obiteljsku kuću na području općine Brestovac, u kojoj prebiva 41-godišnjak, prilikom čega su pronašli pušku i streljivo, a koje je on nepovlasno posjedovao, zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.

Nepropisnim uključivanjem u prometu do nesreće u Požegi

U utorak, 15. rujna 2020., oko 14.50 sati, u Ulici Vladimira Nazora u Požegi, 26-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Mazda“, požeških registarskih oznaka, prilikom uključivanja u promet s parkirališta na kolnik Ulice Vladimira Nazora nije propustio sva vozila, zbog čega je udario u osobni automobil marke „Nissan“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnji vozač, a potom i u parkirani osobni automobil marke „Kia“ požeških registarskih oznaka u vlasništvu 54-godišnjakinje. Vozaču će biti izdan prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja nepropisnog uključivanja u promet.