Srijeda, 23 Rujan 2020 11:01

Otuđen bicikl, pronalazak minsko eksplozivnih sredstava i te bijeg s mjesta prometne nesreće

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

Otuđen bicikl u Požegi

U utorak 22. rujna 2020., policijskim službenicima je prijavila 40-godišnjakinja sa područja Požege, da joj je nepoznati počinitelj (ili više njih) u razdoblju od 21. do 22. rujna iz hodnika stambene zgrade u Požegi, otuđio bicikl marke „Trek“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krađa“.

Pronalazak minsko eksplozivnih sredstava u Pakracu

U utorak 22. rujna 2020., uPakracu,u Ulici Matice hrvatske, prilikom izvođenja građevinskih radova od strane građevinske tvrtke iz Novske, pronađena (iskopana) jejedna minobacačka granata.Pronađeno ubojito sredstvo su preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite PU požeško-slavonske, te će se naknadno uništiti.

Uzrokovao nesreću pod utjecajem alkohola pa napustio mjesto događaja

U utorak 22. rujna 2020.oko 15.20 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića u Pakracu, 57-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 3,46 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ daruvarskih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja u zavoju, izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika, te udario u stup javne rasvjete u vlasništvu grada Pakraca. Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, te je naknadno pronađen, a kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva i bit će mu izdan prekršajni nalog zbog vožnje pod utjecajem alkohola, vožnje neprilagođenom brzinom i napuštanja mjesta događaja.