Srijeda, 07 Listopad 2020 08:21

Prometne nesreće u 24 sata, a dvojica mladića vrijeđala policajce pa smještena u posebnu prostoriju na triježnjenje

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

Ugrožavao promet pa vrijeđali policijske službenike

U srijedu 7. listopada 2020. oko 0.20 sati u mjestu Gradište, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Daewoo“, požeških registarskih oznaka, a  kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,33 promila upravljao 22-godišnjak koji je zajedno sa 19-godišnjim putnikom prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. 19-godišnjak i 22-godišnjak su uhićeni i smješteni u posebnu prostoriju policije te će u jutarnjim satima biti privedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Prometne nesreće

U utorak 6. listopada 2020. oko 14.30 sati u mjestu Ovčare, 60-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Mercedes“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, kojemu je bila pridodana poluprikolica, nepropisno se kretao kolnikom te sletio vozilom u putni kanal prilikom čega je došlo do prevrtanja skupa vozila. 60-godišnjem vozaču je zbog počinjenog prometnog prekršaja na mjestu događaja naplaćena novčana kazna.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom,  u Požegi u Mlinskoj ulici i u Pleternici u Ulici Eugena Podubskog i bijeg s mjesta prometne nesreće u Pakracu u Ulici Ivana Gundulića.