Ponedjeljak, 26 Listopad 2020 09:10

Alkoholiziran vrijeđao i omalovažavao policijske službenike pa "spremljen" na triježnjenje

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Omalovažavao i vrijeđao policijske službenike

U petak 23. listopada 2020. oko 22.45 sati u mjestu Mihaljevci u Kolodvorskoj ulici, 33-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 33-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Ugrožavali promet

U petak 23. listopada 2020. oko 23.20 sati u Požegi u Ulici Arslanovci, u prometu je zatečen 41-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,67 promila upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka. 41-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

U nedjelju 25. listopada 2020. oko 0.25 sati u Pakracu u Ulici Andrije Hebranga, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola od 2,56 promila upravljao 26-godišnjak koji je uhićen nakon čega je  priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru poradi žurnog prekršajnog postupka, a protiv njega slijedi i  optužni prijedlog.