Četvrtak, 29 Listopad 2020 09:03

Dva mladića od 17 i 18 godina se malo zaigrali pa provaljivali u trgovine u Velikoj

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana s područja Velike, starosti 17 i 18 godina, a koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo „Teška krađa provaljivanjem“.

Naime, navedeni su u  srijedu 28. listopada 2020. u ranim jutarnjim satima u mjestu Velika u Vinogradskoj ulici provalili u trgovinu i protiv njih slijedi kaznena prijava.

Također je utvrđeno da su  u noći sa nedjelje na ponedjeljak 10./11. studenoga 2019. u mjestu Velika u Ulici Stjepana Radića, provalili u  trgovinu u vlasništvu zadruge iz Jakšića i otuđili alkoholna pića, cigarete i novac, dok su u istu trgovinu pokušali provaliti u razdoblju 25./26. studenoga 2019.

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Dragovoljno predao eksplozivna sredstva

U srijedu 28. listopada 2020. na području Požege, anonimni građanin je policijskim službenicima predao četiri kg eksploziva i 23 komada streljiva. Navedena sredstva su izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Prometne nesreće

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske bilježimo dva bijega s mjesta prometne nesreće, u Požegi u Industrijskoj ulici i u mjestu Trnovac.