Ponedjeljak, 02 Studeni 2020 09:09

Uz šumsku i krađa s gradilišta, jednom Požežaninu očistili bankovni račun a drugi s marihuanom

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Dvije krađe

U razdoblju od 1. do 29. listopada 2020. u šumskom dijelu u blizini mjesta Kusonje, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio nekoliko stabala hrasta u vlasništvu 60-godišnjaka.

U razdoblju od 31. listopada do 1. studenoga 2020. u Pakracu u Ulici Prolaz Baruna Trenka, nepoznati počinitelj (ili više njih) je s gradilišta otuđio razne predmete te električne kablove i bušilicu u vlasništvu 50-godišnjaka.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Prijavio računalnu prijevaru

U petak 30. listopada 2020. policijskim službenicima je prijavio 26-godišnjak s područja Požege da mu je u razdoblju od lipnja do kolovoza 2020. nepoznati počinitelj s bankovnog računa kupnjom preko interneta potrošio novčani iznos od preko tri tisuće kuna. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Kod 20-godišnjaka pronađena marihuana

U petak 30. listopada 2020. oko 23.45 sati na području grada Požege, policijski službenici su kod 20-godišnjaka pronašli manju količinu cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Dragovoljno predao oružje

U petak 30. listopada 2020. na području Pleternice, anonimni građanin je policijskim službenicima predao pušku i puškostrojnicu, a koje su izuzete i pohranjene u prostorije policije do uništenja.