Banner 750x94 komora

utekstu2

Banner 750x94 Mali istraživaci

Tip 1 Baner

Breadcrumbs

Utorak, 17 Studeni 2020 09:36

Dvije prometne nesreće, ozlijeđena biciklistica a traži se nepoznati vozač i vozilo koje je sudjelovalo u prometnoj

Ocijeni sadržaj
(16 glasova)

Ozlijeđena biciklistica 

U ponedjeljak, 16. studenoga 2020., oko 14 sati, u Pakracu, u ulici Aleja Kestenova, 26-godišnjakinja, koja je upravljala biciklom marke „Ultra“, zbog prijevoza predmeta na biciklu koji je umanjio stabilnost pri upravljanju, izgubila je nadzor nad biciklom i pala na kolnik te se lakše ozlijedila. Njoj će biti izdan prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 16.35 sati, u Ulici Ante Starčevića u Lipiku, nepoznati je vozač upravljao nepoznatim vozilom i zbog nepropisnog kretanja kolnikom prešao u prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera, gdje je lijevim bočnim ogledalom vozila s kojim je upravljao, udario i oštetio lijevo bočno ogledalo osobnog automobila marke „Mazda“ novogradiških registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak, te napustio mjesto događaja, a nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Pozivamo građane ukoliko imaju korisnih informacija o ovom događaju kao i ranije evidentiranim događajima, gdje počinitelji nisu pronađeni, da se jave policiji na 192 ili policijskim službenicima na terenu.

Zapalio se radni stroj u šumi nedaleko Gornje Šumetlice

U razdoblju od 13. studenog 2020., od 15 sati, do 14. studenog do 8 sati, u šumskom predjelu nedaleko mjesta Gornja Šumetlica (grad Pakrac), uslijed prijenosa topline s pogonskog agregata na gumena crijeva i električne instalacije došlo je do požara na radnom stroju „MV 4“ koji je u vlasništvu tvrtke iz Zagreba.