Četvrtak, 15 Travanj 2021 11:03

Pod utjecajem alkohola 52-godišnjakinja vrijeđala policijskog službenika a uz 1,86 promila 69-godišnjak skrivio prometnu nesreću

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Pod utjecajem alkohola vrijeđala policijskog službenika

Protiv 52-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira  

U srijedu 14. travnja 2021. oko  18.40 sati u Požegi u Ulici Jagodnjak, 52-godišnjakinja je pod vidnim utjecajem alkohola (odbila alkotest) nazvala policiju te vrijeđala policijskog službenika. 52-godišnjakinja uhićena  i smještena u posebnu prostoriju policije te će biti privedena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv nje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pod utjecajem alkohola od 1,86 promila skrivio prometnu nesreću

Protiv vozača slijedi optužni prijedlog

U srijedu 14. travnja 2021. oko 19.20 sati u mjestu Filipovac u Lipičkoj ulici, 69-godišnji vozač koji kod sebe nije imao vozačku dozvolu je pod utjecajem alkohola od 1,86 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“ te kotačima prešao na betonsko uzvišenje i desnim bočnim dijelom udario u metalnu zaštitnu ogradu kolnika u vlasništvu „Hrvatskih cesta“ uz koju se nastavio kretati nakon čega je udario u metalnu ogradu, ukrasno cvijeće i drveće te stup terase u vlasništvu 60-godišnjakinje. Vozač je uhićen i smješten u posebnu prostorije policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, a protiv njega slijedi optužni prijedlog.
Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Novi Mihaljevci i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici kralja Zvonimira.