Utorak, 20 Travanj 2021 08:28

U čudnovatoj prometnoj nesreći kod Pleternice ozlijeđene tri osobe i bijeg s prometne nesreće u Požegi

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Protiv 35-godišnje vozačice slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

U ponedjeljak 19. travnja 2021. oko 11.10 sati između mjesta Frkljevci i Pleternica, skup vozila nepoznate marke i registarske oznake prolaskom pored PVC kante istu je zračnom strujom povukao na kolnik uslijed čega je 36-godišnji vozač koji je upravljao specijalnim vozilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, prikočio  vozilom kako bi izbjegao udar u PVC kantu te je tom prilikom prednjim dijelom osobnog automobila marke „Seat“, požeških registarskih oznaka u stražnji dio „Fiata“ udarila 35-godišnja vozačica koja nije držala potreban razmak između vozila. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni putnici iz „Fiata“ starosti 22 i 44 godine, kao i 35-godišnja vozačica protiv koje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 Tijekom protekla 24 sata dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Poljana i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Borisa Hanžekovića.