Banner 750x94 andrija stampar

web banner

Breadcrumbs

Četvrtak, 22 Travanj 2021 09:18

28-godišnjak osumnjičen za prijevaru s građevinskim materijalom a 52-godišnjak pozitivan bio u kafiću na Trgu sv. Trojstva

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Osumnjičen za prijevaru

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Lipika kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Prijevara“ na način da je tijekom rujna i listopada 2020.  u Pakracu s 53-godišnjom vlasnicom trgovačkog društva dogovorio kupnju i preuzeo građevinski materijal, a kojeg do današnjeg dana nije platio. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Pozitivan na COVID-19 zatečen u ugostiteljskom objektu

U srijedu 21. travnja 2021. oko 11 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva, u ugostiteljskom objektu zatečen je 52-godišnjak s područja Požege, iako mu je izrečena sigurnosna mjera COVID 19-liječenje u kući (pozitivan na koronavirus) čime nije postupio po propisima ili naredbama kojima nadležno tijelo naređuje druge mjere za sprječavanje i suzbijanje zaraznih bolesti među ljudima. Nakon isteka izrečene mjere slijedi daljnje kriminalističko istraživanje zbog postojanja sumnje na počinjenje kaznenog djela  „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“.