Banner 750x94 Rezidencija

REZIDENCIJA

Banner 750x94 andrija stampar

web banner

Breadcrumbs

Srijeda, 09 Lipanj 2021 08:46

Pravio nered u Daranovcima, kupila neispravan mobitel preko oglasa, hakirali mu podatke od poduzeća

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

Narušavao javni red i mir u Daranovcima

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja Brestovca, kojeg se sumnjiči da  je u 4. lipnja 2021., u večernjim satima, u mjestu Daranovci, vikom i galamom, te reproducirajući glasnu glazbu, narušavao javni red i mir. Protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Požegi, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Zaprimljene dvije kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja

Jučer je prijavila 35-godišnjakinja sa područja Kaptola, da je putem Internet oglašavanja sa nepoznatom osobom dogovorila kupnju mobitela, koji je platila po preuzimanju, da bi naknadno utvrdila de je neispravan, a prodavatelj joj se ne javlja, te se smatra prevarenom.

Dok je 50-godišnji predstavnik pravne osobe sa područja Pakraca, prijavio da im je nepoznata osoba (ili više njih) neovlašteno pristupila i oštetila te učinila nedostupnim računalne programe i podatke koje koriste u svom poslovanju.

Slijedi daljnji rad na utvrđivanju svih činjenica vezanih za prijavljena kaznena djela „Prijevara“ i „Oštećenje računalnih podataka“, te na pronalasku počinitelja.