Banner 750x94 Rezidencija

REZIDENCIJA

Banner 750x94 andrija stampar

web banner

Breadcrumbs

Petak, 11 Lipanj 2021 08:27

Građani dragovoljno predali automatsku pušku, ručnu bombu i 2.135 komada streljiva

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

Otuđio naočale

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Slavonskog Broda kojeg se sumnjiči da je dana 4. lipnja 2021. u jutarnjim satima u mjestu Bektež iz teretnog automobila otuđio dioptrijske naočale u vlasništvu 55-godišnjaka. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Građani dragovoljno predali automatsku pušku, ručnu bombu  i 2135  komada streljiva

U četvrtak 10. lipnja 2021. u Pakracu u sklopu akcije „Manje oružja-manje tragedija“, anonimni građani su policijskim službenicima predali automatsku pušku i 875 komada streljiva.

Istoga dana, u mjestu Vidovci, 53-godišnjak je prilikom čišćenja podruma pronašao i policijskim službenicima predao 1260 komada streljiva, dok je 44-godišnjak u Požegi u Ulici Ivana Mesnera, prilikom čišćenja kuće pronašao ručnu bombu.

Navedena sredstva su izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Zahvaljujemo se svim građanima koji su do sada prepoznali značaj akcije „Manje oružja-manje tragedija“ i vratili oružje i eksplozivna sredstva, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost.