Petak, 18 Lipanj 2021 13:30

Za vikend pojačane mjere u prometu a policija najavljuje u subotu i 24 satni nadzor alkohola i droga sudionika u prometu

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

 Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu. Također će se provoditi nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Također će se dana 19. lipnja (subota) od 7 sati do  7 sati 20. lipnja (nedjelja) provoditi 24-satni kontinuirani pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za alkotestiranje i testeri na droge te maksimalno raspoloživi broj službenika.

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.