Ponedjeljak, 28 Lipanj 2021 12:40

Alkoholizirani 45-godišnjak pravio nered u Kuzmici, na parkingu Kauflanda oštetio automobil i pobjegao

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

45-godišnjak pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir u Kuzmici

U nedjelju, 27. lipnja 2021., oko 21.50 sati, u Kuzmici, na ulici, 45-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,97 promila, je narušavao javni red i mir na način da je vikao i pogrdnim riječima vrijeđao 31-godišnjaka, te ga odgurnuo. Kako je prijetila opasnost da će pod utjecajem alkohola nastaviti s činjenjem prekršaja, smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Oštetio automobil u vlasništvu 50-godišnjaka i napustio mjesto događaja

U subotu 26. lipnja 2021., oko 9.50 sati, na parkiralištu trgovačkog centra u ulici Njemačkoj u Požegi, nepoznati je vozač upravljao nepoznatim vozilom i izgubio nadzor nad istim i udario u parkirani osobni automobil marke „Opel“ požeških registarskih oznaka u vlasništvu 50-godišnjaka, te napustio mjesto događaja, a nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Pozivamo građane ukoliko imaju korisnih informacija o ovom događaju kao i ranije evidentiranim događajima, gdje počinitelji nisu pronađeni, da se jave policiji na 192 ili policijskim službenicima na terenu.

Lakše ozlijeđen 53-godišnjak prilikom saniranja krovišta od posljedica nevremena

U subotu, 26. lipnja 2021., oko 16.30 sati, u ulici Vučjak u Požegi, prilikom sanacije krovišta na obiteljskoj kući u vlasništvu 47-godišnjakinje od posljedica nevremena prethodnog dana u gradu Požegi, s krovišta na tlo je pao 53-godišnjak i lakše se ozlijedio.

U Milanovcu nađena ručna bomba, u Požegi streljivo

U petak 25. lipnja 2021., oko 16 sati, u Milanovcu, na poljoprivrednoj površini, nedaleko gospodarske zgrade, 55-godišnjak je pronašao odbačenu ručnu bombu.

U subotu 26. lipnja 2021., oko 18 sati, u Ulici Eugena Kvaternika u Požegi, prilikom čišćenja tavanskih prostorija obiteljske kuće, 42-godišnjak je pronašao deset komada vježbovnog streljiva.

Obojica građana su odmah po uočavanju ubojitih sredstava izvijestili policijske službenike, te su ubojita sredstva preuzeta od strane policijskih službenika i pohranjena u prostorije policije do uništenja.