Utorak, 29 Lipanj 2021 08:25

Nepropisnim mimoilaženjem do nesreće u Drenovcu a u Pakracu i Vetovu pronađeni bicikli bez vlasnika

Ocijeni sadržaj
(16 glasova)

Nepropisnim mimoilaženjem do nesreće

U ponedjeljak 28. lipnja 2021., oko 10.15 sati, na cesti u Brodskom Drenovcu, zbog nepropisnog kretanja kolnikom pri mimoilaženju, došlo je do sudara između poljoprivrednog traktora marke „IMT“ požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 48-godišnji vozač i radnog stroja marke „Volvo“ kojeg je upravljajući istim prethodno zaustavio 46-godišnji vozač. 48-godišnjem vozaču traktora na mjestu događaja je naplaćena novčana kazna zbog nepropisnog mimoilaženja.

U Pakracu i Vetovu bicikli bez vlasnika

U ponedjeljak 28. lipnja 2021., 41-godišnjak s područja Pakraca, obavijestio je policijske službenike da je u Ulici Hrvatskih velikana u Pakracu, pronašao ostavljen bicikl nepoznatog vlasnika. Kako se nije mogao utvrditi vlasnik, bicikl je prevezen u prostorije policije, te se poziva vlasnik ili druge osobe koje mogu dati korisne informacije o biciklu marke „Giant HTC“ da pristupi u prostorije policije kako bi preuzeo bicikl ili kontaktira policijske službenike na telefon 192.

Istoga dana, 40-godišnjakinja je obavijestila policijske službenike da je u Vetovu u ulici Zagrebačkoj, uz obiteljsku kuću ostavljen bicikl nepoznatog vlasnika. Kako se nije mogao utvrditi vlasnik, bicikl je prevezen u prostorije policije, te se poziva vlasnik ili druge osobe koje mogu dati korisne informacije o biciklu marke „Trek“ da pristupi u prostorije policije kako bi preuzeo bicikl ili kontaktira policijske službenike na telefon 192.