Srijeda, 30 Lipanj 2021 11:43

Unatoč mjerama samoizolacije došao u policiju, 74-godišnjak ozlijeđen prilikom pada pri sanaciji krovišta

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

Dragovoljna predaja ubojitih sredstava u Požegi i Pakracu

U utorak, 29. lipnja 2021., na području Požege, građanin koji je želio ostati anoniman, iskoristio je zakonsku mogućnost da bez sankcija preda ubojita sredstva i policijskim službenicima predao automatsku pušku, pet spremnika za istu i 100 komada streljiva.

Istoga dana, na području Pakraca, građanin koji je također želio ostati anoniman, policijskim službenicima je predao dvije automatske puške i 350 komada streljiva.

Ubojita sredstva su izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Lakše ozlijeđen 74-godišnjak prilikom saniranja krovišta od posljedica nevremena u Požegi

U utorak 29. lipnja 2021., oko 13.15 sati, na Trgu Svetog Trojstva u Požegi, prilikom sanacije krovišta na obiteljskoj kući u vlasništvu 73-godišnjaka, od posljedica nevremena prethodnih dana u gradu Požegi, s improvizirane skele montirane na tavanu objekta na pod tavana pao je i lakše se ozlijedio 74-godišnjak.

Unatoč određenoj mjere samoizolacije došao u prostorije Policijske postaje Pleternica

U utorak 29. lipnja 2021., oko 13.30 sati, 31-godišnjak s područja Pleternice, je unatoč određenoj mjeri samoizolacije pristupio nepozvan u Policijsku postaju u Pleternici. Njemu će stoga biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.