Petak, 17 Rujan 2021 09:08

Sa oduzetom vozačkom dozvolom 42-godišnjak vozio "Fiata" uz 3,26 promila alkohola pa uhićen

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Ne koristeći sigurnosni pojas i za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola, upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 3,23 promila

U četvrtak 16. rujna 2021. oko 18.20 sati u Pakracu u Ulici Ivana Gundulića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Fiat“, virovitičkih registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 3,23 promila, ne koristeći sigurnosni pojas i za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola upravljao 42-godišnjak. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu, a odbio je testiranje na opojne droge. 42-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden u Općinski sud u Bjelovaru, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Njemačkoj ulici i bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Badljevina.

Narušavali javni red i mir

U četvrtak 16. rujna 2021. oko 21.30 sati u Požegi u Majurskoj ulici, 36-godišnjakinja i 51-godišnjak su se verbalno i tjelesno sukobili zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.