Ponedjeljak, 30 Svibanj 2022 11:33

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

23-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok protiv 25-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

U nedjelju 29. svibnja 2022. oko 6.20 sati u Požegi u Industrijskoj ulici, 23-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1.12 promila upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, njemačkih registarskih oznaka, kojemu je isteklo važenje prometne dozvole i osiguranje, pretjecao je automobil ispred sebe a da se nije uvjerio da to može učiniti sigurno, te je prednjim desnim dijelom udario u zadnji lijevi kotač osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1.79 promila. Nakon udara dolazio do zanošenja „BMW“-a i slijetanja s ceste na bankinu a potom do udara u hidrant u vlasništvu grada Požege i metalnu ogradu u vlasništvu Poduzetničkog inkubatora.

23-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok protiv 25-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.