Srijeda, 01 Lipanj 2022 12:37

Prevarena u Požegi za neplaćanje boravka u apartmanima a dvoje iz Jakšića osumnjičeno za širenje i prenošenje zaraznih bolesti

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

Prijavila prijevaru -

U utorak 31. svibnja 2022. policijskim službenicima je prijavila 49-godišnjakinja s područja Požege, da je u nekoliko navrata u razdoblju od veljače do travnja ove godine iznajmila apartmane na području grada Požege 54-godišnjaku s područja Pakraca, a koje on do današnjeg dana nije platio te se smatra prevarenom. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Osumnjičeni za širenje i prenošenje zarazne bolesti -

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom s područja Jakšića i 25-godišnjakom s područja Požege koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“. Oni su dana 19. svibnja 2022. oko 20.45 sati zatečeni u Požegi u Ulici Slavka Kolara, iako im je izrečena sigurnosna mjera COVID-19 liječenje u kući (pozitivni na koronavirus) čime nisu postupili po propisima ili naredbama kojima nadležno tijelo naređuje druge mjere za sprječavanje i suzbijanje zaraznih bolesti među ljudima. Protiv oba počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.