Petak, 03 Lipanj 2022 14:58

Prijavio krađu mobitela a nepoznati oštetio optički kabel T-coma

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Prijavio krađu -

U četvrtak 2. lipnja 2022. policijskim službenicima je prijavio 41-godišnjak da mu je  dana 1. lipnja 2022. oko 23.30 sati u Požegi u Ulici svetog Florijana u ugostiteljskom objektu, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio mobitel marke „Samsung“ i dokumente. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dovršeno kriminalističko istraživanje -

Policijski službenici su dovršili  kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pakraca kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Prijevara“. Naime, on je u siječnju 2022. od 47-godišnjakinje s područja Pakraca  kupio osobni automobil kojeg nije u potpunosti isplatio.

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Nepoznati počinitelj oštetio optički kabel -

U razdoblju 27./28. svibnja 2022. u mjestu Brestovac u Požeškoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je prilikom izvođenja radova oštetio optički telefonski kabl u vlasništvu T-coma. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Uništenje ili oštećenje javnih naprava“.