Banner 750x94 kulenova seka

banner kulenova seka

Breadcrumbs

Nedjelja, 27 Studeni 2022 09:40

Tri vozača uz alkohol ugrožavali promet, jedan s čak 2,64 promila, pa smješteni u policijske postaje na triježnjenje

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama  -

U subotu 26. studenoga 2022. oko 22 sata u mjestu Prekopakra u Ulici Ante Starčevića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,64 promila upravljao 43-godišnjak.

U nedjelju 27. studenoga 2022. oko 1.10 sati u Požegi u Mlinskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 42-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,68 promila.

Istoga dana, oko 4.25 sati u mjestu Novi Štitnjak, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola od 1,82 promila upravljao 26-godišnjak. Također je utvrđeno da mu je vozačka dozvola poništena.

Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom  -

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Pakracu u Ulici Matije Gupca.