Srijeda, 22 Veljača 2023 09:59

U četiri prometne nesreće stradale vozačica i pješakinja koju je udario vozač i pobjegao

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

Dogodile su se četiri prometne nesreće  -

U utorak 21. veljače 2023. oko 9.20 sati u mjestu Doljanci, 38-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uključivala se u promet s kolnog prilaza, a da nije propustila sva vozila koja se kreću kolnikom te je prednjim dijelom vozila udarila u lijevi bočni dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 53-godišnjakinja. U prometnoj nesreći 53-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, dok protiv 38-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 15 sati u Požegi u Osječkoj ulici, nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom nije se zaustavio ispred obilježenog pješačkog prijelaza te je vozilom prešao preko noge 23-godišnjakinje koja je već stupila na pješački prijelaz.
U prometnoj nesreći 23-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, dok je nepoznati vozač napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi niti podatke o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Eugena Podubskog i u Pleternici u Ulici Vladimira Nazora.