Četvrtak, 02 Ožujak 2023 08:52

U Gradištu 27-godišnjak s alkoholom sletio "Peugeotom" a 30-godišnja vozačica "Porschea" oduzela prednost u Požegi

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se tri prometne nesreće -

U srijedu 1. ožujka 2023. oko 8 sati u mjestu Gradište, 27-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 0,97 promila upravljao teretnim automobilom marke „Peugeot“, đakovačkih registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je udario u prometni znak nakon čega je sletio u putni kanal. Protiv 27-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 10.45 sati u Požegi na raskrižju ulica Josipa Runjanina i Dobriše Cesarića, 30-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Porsche“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 51-godišnjak. Protiv 30-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Industrijskoj ulici.