Breadcrumbs

Ponedjeljak, 17 Veljača 2014 12:48

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Ugrožavanje javnog prometa

U nedjelju, 16. veljače 2014. godine, oko 17 sati, u mjestu Poljana prilikom kontrole prometa policijski službenici zatekli su 49-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „VW“, daruvarskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,67 g/kg. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Omalovažavanje ili vrijeđanje policijskih službenika

U nedjelju, 16. veljače 2014. godine oko 17.40 sati u mjestu Ratkovica 29-godišnjak je prilikom procesuiranja prometnog prekršaja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike, a utvrđeno je i da je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola (2,32 g/kg) i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima "B" kategorije. On je također smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Požar na dvorišnoj zgradi

U nedjelju, 16. veljače 2014. godine, oko 4.15 sati, u mjestu Sulkovci došlo je do požara na dvorišnoj zgradi 65-godišnjakinje uslijed zapaljenja drva od pepela koji je njen sin dan ranije ostavio u PVC vrećici. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.