Petak, 28 Veljača 2014 11:56

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Iskoristio nepažnju prodavačice i uzeo novac iz blagajne
U četvrtak, 27. veljače 2014. godine, oko 17.10 sati, u Kutjevu, u Ulici Republike Hrvatske, u prodavaonici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iskoristio nepažnju prodavačice te iz blagajne otuđio novac. Policijski službenici tragaju za počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 

Narušavali javni red i mir
U četvrtak, 27. veljače 2014. godine, oko 14.30 sati, u Požegi, u Ulici Vranduk, dva muškarca starosti 49 i 59 godina su se verbalno i tjelesno sukobili zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.
 

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
U četvrtak, 27. veljače 2014. godine, oko 13.30 sati, u mjestu Filipovac, u Ulici Lipička, 41-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, daruvarskih registarskih oznaka, nije brzinu kretanja vozila prilagodio gustoći prometa uslijed čega je prednjim dijelom osobnog automobila udario u zadnji dio osobnog automobila marke „Volskwagen“, daruvarskih registarskih oznaka  kojim je upravljao 22-godišnjak i koji je prethodno zaustavio vozilo poradi propuštanja vozila iz suprotnog smjera u namjeri skretanja ulijevo na parkiralište. U prometnoj nesreći su lakše tjelesno ozlijeđeni 5-godišnja i 41-godišnja putnica iz osobnog automobila marke „Ford“, te 22-godišnji vozač  30-godišnji putnik iz osobnog automobila marke „Volkswagen“. Protiv 41-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.
Također se tijekom jučerašnjeg dana dogodila jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Pakracu u Ulici Ivana Gundulića.
 

Požar suhe trave i niskog raslinja
U četvrtak, 27. veljače 2014. godine, oko 12.30 sati, kod mjesta Potočani, došlo je do požara prilikom čega je izgorjelo oko 10 hektara suhe trave i niskog raslinja.