Četvrtak, 13 Ožujak 2014 11:02

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Požar na otvorenom
U srijedu, 12.ožujka 2014. godine, u vremenu od 10 do 12 sati, kod mjesta Dobrogošće, došlo je do požara uslijed nekontroliranog spaljivanja suhe trave na zapuštenoj livadi nakon čega se vatra proširila na šumu prilikom čega je opožaren 1,5 hektar zapuštene livade i 1 hektar grabove šume. Slijedi kriminalističko istraživanje.

Provaljeno u obiteljsku kuću
U vremenskom razdoblju od 20. prosinca 2013. godine do 30. siječnja 2014. godine, u mjestu Kaptol u Ulici Zagradska, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 64-godišnjakinje prilikom čega je otuđio tehničku robu. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Narušavao javni red i mir
U četvrtak, 13. ožujka 2014. godine, oko 0.50 sati, u Požegi, u Osječkoj ulici, u ugostiteljskom objektu, 21-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola tjelesno napao 31-godišnju djelatnicu koja mu je odbila dati piće nakon čega je razbio bocu. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 21-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Ugrožavanje javnog prometa
U četvrtak, 13. ožujka 2014. godine, oko 2.50 sati, u Požegi, u Ulici Šokačka cesta, prilikom kontrole prometa je zatečen 58-godišnji vozač mopeda požeških registarskih oznaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,41 g/kg. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.
Također se tijekom jučerašnjeg dana dogodila jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Vukovarskoj ulici.