Petak, 11 Travanj 2014 18:59

"Opelom" se zabio u stražnji dio "Audija"

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U četvrtak, 10. travnja 2014. godine, oko 23.15 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Primorske i Pavičićeve, 45-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,60 g/kg upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja i utjecaja alkohola nije uspio pravovremeno zaustaviti svoje vozilo prilikom čega je udario u zadnji dio osobnog automobila marke „Audi“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnjak koji je usporio kretanje svog vozila poradi bicikliste koji se kretao ispred njega. Protiv 46-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Dvije provale 
U noći sa srijede na četvrtak, 9./10. travnja 2014. godine, u Požegi, u Ulici Pavla Radića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u ugostiteljski objekt i otuđio razna alkoholna pića.
U istom vremenskom razdoblju, u Požegi, u Ulici Hrvatskih branitelja, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u ograđeno skladište prilikom čega je otuđio alkoholna pića.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.