Ponedjeljak, 28 Travanj 2014 12:49

Pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U nedjelju, 27. travnja 2014. godine, oko 16 sati, u Pakracu, u Ulici Nikole Oršanića, 64-godišnjak je u vrtu iza kuće pronašao jednu tromblonsku minu. Minu će tijekom današnjeg dana izuzeti policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i ona će naknadno biti uništena. 

Dragovoljna predaja eksplozivnih sredstava

U nedjelju, 27. travnja 2014. godine, u Požegi, u Ulici Kneza Domagoja, osoba koja je zatražila da bude anonimna je izručila policijskom službeniku 40 komada streljiva za automatsku pušku. Streljivo je izuzeto te pohranjeno u prostorije Policijske uprave.

I nadalje pozivamo građane da nam se pridruže akciji „Manje oružja – manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja. Upućujemo građane da sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći i s vozilom bez policijskih obilježja i preuzeti oružje.
Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem telefonske linije 0800 88 92.